rolvsrud-arena

Rolvsrud Arena - Lørenskog

Byggingen er i full gang - med planlagt ferdigstillelse av de første andelsleilighetene 1. kvartal 2025. Vi har et bredt utvalg leiligheter til salgs - alle med privat uteplass, moderne kjøkken fra HTH og 1-stav eikeparkett med gulvvarme. Areal fra 38-105 kvm BRA.

Visning lørdag 25. mai kl 15-17

Andelsleiligheter fra 3-9 etasje

Solrik balkong / takterrasse

Garasjeanlegg med ladestasjon 

Estimert innflytting fra 1. kvartal 2025

<h3><strong>1-2-roms leilighet</strong></h3>

1-2-roms leilighet

Drømmer du om å eie din første bolig? 

Enten alene, sammen med kjæresten eller sammen med Coo? Coo er vår nye samarbeidspartner som kan spleise på bolig sammen med deg - som din finansielle partner. Leilighetene er fullspekket av god kvalitet - 1-stav parkett, nytt moderne kjøkken fra HTH og deilig balkong. Å eie fremfor å leie gir deg en fot inn på boligmarkedet :)

Ro og Røre

På Rolvsrud Arena har man Lørenskogs fineste idrettspark rett på utsiden av døra. Enten barna driver organisert idrett - eller ønsker å utfolde seg med venner med lek er veien kort - og logistikken lav. Og når man ønsker å trekke seg tilbake er veien like kort tilbake til sofakroken for ro og avslapning. På Rolvsrud Arena har vi heldigvis plass til både ro og røre - uansett alder! 

Velkommen til din nye hjemmebane!

Følg med på byggingen!

Byggingen av hus 3 og 4 er godt i gang, og første overtakelse er planlagt 1. kvartal 2025. Byggene består av ca 100 nye leiligheter fordelt på to bygninger. Leilighetene blir bygget oppå en sokkel, som gjør at leiligheter på bakkeplan starter i etasje 3. Rundt bygningene kommer det hyggelige hageområder og gangstier som binder området sammen. Barn kan leke fritt uten biler eller annen transport. 

Følg oss gjerne på prosjektets nyhetsfeed om du ønsker å få prosjektnyheter rett på mobilen :)

Fem gode grunner til å kjøpe leilighet med utleiedel

Kjøper du en leilighet med utleiedel kan du finansiere boligkjøpet ditt med leieinntektene. Det er bare én av fordelene. 

Meld interesse for prosjektet
 

 


Kontakt våre meglere

Beregn reisetid

Prøv reisetidskalkulatoren for å se hvor lang tid det tar å reise hit fra ditt utgangspunkt, med ulike transportmidler

Skårersletta 43, 1473 Lørenskog
Visuals by 3D Estate | Powered by Plyo | Alle visualiseringer er ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.