rolvsrud-arena

Rolvsrud Arena - Lørenskog

De første selveierleilighetene står ferdig sommeren 2024 - og med over 70% solgte boliger har vi nå et lite utvalg 3-4 roms leiligheter til salgs. Areal fra 65-128 kvm BRA. Alle leilighetene ligger høyt fra 5-10 etasje, og har private uteområder med utsyn over nærområdet. 

Visning lørdag 25. mai 15-17

Kr. 0,- i forskudd for leiligheter i hus 1

Selveierleiligheter fra 5-10 etasje

Solrik balkong / takterrasse

Garasjeanlegg med ladestasjon

Estimert overtakelse sommer 2024 

<h2>3-roms leiligheter</h2>

3-roms leiligheter

Er du på jakt etter et nytt hjem med 2 soverom?

Leilighetene er nøye satt sammen både med tanke på planløsning og interiør. Lys eikeparkett på gulvene med lun gulvvarme, sort kjøkken fra HTH og tidløse fliser i sandfarget overflate på badet. Om du har bil kan du kjøpe en plass i garasjekjelleren - med direkte adkomst med heis opp til leiligheten. 

Ro og Røre

På Rolvsrud Arena har man Lørenskogs fineste idrettspark rett på utsiden av døra. Enten barna driver organisert idrett - eller ønsker å utfolde seg med venner med lek er veien kort - og logistikken lav. Og når man ønsker å trekke seg tilbake er veien like kort tilbake til sofakroken for ro og avslapning. På Rolvsrud Arena har vi heldigvis plass til både ro og røre - uansett alder! 

Velkommen til din nye hjemmebane!

Følg med på byggingen

Byggingen av hus 1 startet opp høsten 2022 og består av ca 100 nye boliger på 11 etasjer. AF Gruppen står ansvarlig for byggingen av prosjektet, og planlegger ferdigstillelse av hus 1 sommeren 2024. Følg med på vårt live-kamera fra byggeplassen eller få siste nytt rett på mobilen om du ønsker å følge med på vår nyhetsfeed underveis :)

Meld interesse for prosjektet
 

 


Kontakt våre aktive meglere

Beregn reisetid

Prøv reisetidskalkulatoren for å se hvor lang tid det tar å reise hit fra ditt utgangspunkt, med ulike transportmidler

Skårersletta 43, 1473 Lørenskog
Visuals by 3D Estate | Powered by Plyo | Alle visualiseringer er ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.