rolvsrud-arena

Husk budfristen 6. april kl. 12.00

Onsdag 6. april er det budfrist for leilighetene i hus 3. Vi har hatt god pågang på visningssenteret den siste tiden, og meglerne jobber på for å snakke med alle dere som har vist interesse.

Er du også nysgjerrig på de attraktive leilighetene som skal bygges på Lørenskog? Se hvilke boliger som fortsatt er tilgjengelige her, eller kontakt en av våre aktive meglere for mer informasjon.

 

Din nye hjemmebane

 Rolvsrud Arena på Lørenskog er en arena for alle. Med drøssevis av aktivitetstilbud rett utenfor døra, nydelige Østmarka som nabo, hyggelige kafeer og butikker, og Oslo kun 15 min unna, byr området på noe for alle og enhver.  

I hus 3 kan du velge mellom en rekke leiligheter i forskjellige prisklasser i størrelser mellom 40-115 kvm. Alle leilighetene har egen uteplass, og flere har også hybler med mulighet for leieinntekter.

Kontakt oss

Har du spørsmål om prosjektet, leilighetene i hus 3 eller ønsker å bli bedre kjent med nærområdet? Ta kontakt med en av våre meglere for en hyggelig boligprat, eller kom innom visningssenteret i Skårersletta 43 i dag kl 17-18. Kom på visning | Rolvsrud Arena


Torkild Vinje
Tlf: 408 40 056
Mail: tv@privatmegleren.no

Tom-Richard Seim
Tlf: 982 04 222
Mail: trs@privatmegleren.no

Kjell Olav Bårdseng
Tlf: 928 06 346
Mail: kob@privatmegleren.no

Visuals by 3D Estate | Powered by Plyo | Alle visualiseringer er ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.