rolvsrud-arena

Svar på det du lurer på

Det er mange spørsmål knyttet til kjøp av ny bolig. På denne siden har vi samlet svar på noen av de mest stilte spørsmålene.

OM PROSJEKTET

Hvor mange leiligheter er det i prosjektet?

289

Er det flere salgstrinn?

Ja, ledige boliger finner du i boligvelgeren.

Hvor mange etasjer er det?

Det planlegges fra 7-11 etasjer med underjordisk garasje, samt næringsarealer og parkering i 1. og 2. etasje. Heis direkte til alle etasjer. 

Hvor finner jeg de ulike leilighetene?

Prosjektet omkranser idrettsparken. Sjekk ut boligvelgeren for å se på den enkelte leilighets plassering og planløsning.

Når starter byggingen?

Estimert byggestart for hus 1 er planlagt 2. kvartal 2022. Estimert byggestart hus 3 er 1. kvartal 2023. Estimert byggestart for hus 4 er 2. kvartal 2023. Merk at dette vil være avhengig av noen forbehold som du finner nærmere beskrevet i kontraktsdokumentene. 

Når kan jeg flytte inn?

Leilighetene i hus 1 har estimert ferdigstillelse 3. kvartal 2024, mens hus 3 har estimert ferdigstillelse 1. kvartal 2025. Hus 4 har estimert ferdigstillelse 3. kvartal 2025. Merk at dette vil være avhengig av noen forbehold som du finner nærmere beskrevet i kontraktsdokumentene.

Når planlegges hele prosjektet å stå ferdig?

Estimert ferdigstillelse for prosjektet i sin helhet planlegges 3. kvartal 2025. Merk at dette vil være avhengig av salgstakt i senere trinn og igangsetting av byggingen. 

BOKVALITETER

Hva slags kvaliteter leverer dere på kjøkkenet?

Alle leilighetene vil få levert sort kjøkken fra HTH med en moderne, laminat benkeplate i beige farge. Tapwell kjøkkenkran i krom overflate. Kjøkkenvifte - slimline - for balansert ventilasjon. Hver leilighet har desentralisert ventilasjonsaggregat plassert i den enkelte leilighet.

Hva slags oppvarming blir levert?

Det leveres vannbåren varme i gulv i entre, bad, kjøkken og stue. Vannbåren varme i soverom og garderoberom er tilgjengelig som tilvalg. Energi til produksjon av varmtvann og oppvarming av leilighetene leveres fra fjernvarme. Det monteres måler i hver leilighet som måler hver leilighets forbruk.

Hva blir takhøyden?

Normal netto etasjehøyde vil være ca 2,6m, mens under nedforede himlinger eller innkassinger kan netto etasjehøyde være ca 2,2m – 2,3m. Baderom vil ha innvendig romhøyde minimum 2,2m.

Hva slags gulv blir levert?

Det legges 1-stav lys hvitpigmentert eik parkett i alle leiligheter. På badet leveres moderne fliser i lyse overflater. Les mer om leveransene her

Er det mulig å endre noe i leiligheten?

I prosjektet har vi delt inn endringer i tre kategorier: planvalg, tilvalg og endringer. 

1) Planvalg er valg av ulike planløsninger innenfor en og samme leilighet. Selve planvalget gjøres i boligvelgeren, hvor du enkelt kan bestille ønsket planløsning allerede når du kjøper leilighet. Planvalg kan du lese mer om her

2) Tilvalg: I prosjektet har vi presentert fire forskjellige interiørstiler - Salt & Pepper, Mynte, Valmue og Chili, hvor du kan bestille den stilen du liker best når tilvalgsprosess starter opp. To av stilene er standard leveranse, som du kan lese mer om her. Når selve tilvalgsprosessen starter opp blir du invitert til en digital webshop hvor du kan bestille tilvalg innenfor de fleste kategorier (parkett, kjøkken, fliser, elektro osv). 

3) Endringer: Om man har ønsker utover tilvalgene som presenteres, vil det være mulig å søke om endringer. Les mer om dette på side 14 i leveransebeskrivelsen

Kan jeg kjøpe parkeringsplass?

Ja, de fleste leiligheter kan kjøpes med parkeringsplass. Dette gjøres enkelt i planvelgeren tilknyttet den enkelte leilighet. Alle p-plasser leveres med ladepunkt for elbil/hybrid. Hver beboer betaler for sitt forbruk.

Hvor kan jeg lese om alle leveransene?

Alle leveranser til leilighetene er beskrevet i romskjema. Her finner du romskjema for hus 1 og romskjema for hus 3 og romskjema for hus 4


NÆROMRÅDET

Hva kommer foran byggene?

I Rolvsrud Arena omkranser boligprosjektet idrettsparken, og det vil derfor ikke komme andre boligprosjekter foran. Det betyr at leilighetene får masse lys og luft, og mange med fritt utsyn over Lørenskog.

Er idrettsparken åpen for alle?

Rolvsrud Idrettspark sitt idrettsanlegg vil være tilgjengelig for offentligheten utenfor organiserte treninger/kamper. 

Hvor langt er det til bussholdeplassen?

Det er flere busstopp i nærheten - og flere under planlegging i området. Fra Lørenskog Bussterminal er det i dag mange bussruter som gjør reisen komfortabel og knytter Lørenskog til flere destinasjoner både nært og fjernt. Les gjerne mer om dette på ruter.no

HVORDAN KJØPE

Hvor kan jeg møte megler?

Vi har bygget et visningssenter på tomten. Se visningstider her, eller kontakt en av våre meglere for nærmere avtale. 

Hvordan går jeg frem for å kjøpe?

Kjøpsprosessen i Rolvsrud Arena er enkel og intuitiv. Du sender inn et digitalt kjøpetilbudskjema. Mer informasjon finner du her.

Når skal jeg betale?

Når budet ditt er akseptert, vil megler sende kontrakten digitalt klar for signering med Bank ID, og følge deg gjennom hele prosessen. Du betaler kun 10% av kjøpesummen når kontrakten signeres, og resten av summen innbetales 1 ukes tid før overtakelse. Pengene vil stå på meglers oppgjørskonto frem til overtakelsen er gjennomført og du har mottatt nøkler til ditt nye hjem.

Hvordan fungerer salgsstarten?

For å være med på salgsstarten må man levere skriftlig kjøpstilbud innen fristen som er satt.  Vi har satt opp en stegvis oppskrift for hvordan alt fungerer slik at det skal bli enklest mulig for deg. Klikk her for mer informasjon.

ORGANISERING

Hvordan er Rolvsud Arena organisert?

Hus 1 vil organiseres som et eierseksjonssameie (selveierleiligheter). Hus 3 og 4 vil bli organisert som et borettslag. Øvrige hus er under planlegging og ikke endelig besluttet. Det vil etableres egne sameier/driftsforeninger for utomhus, og parkeringsarealene. 

Hvor mye skal jeg betale i husleie?

Forretningsfører har utarbeidet forslag til budsjett første driftsår, for å dekke kostnader for vaktmester, renhold, kabel-TV, internett, fjernvarme, styrehonorar, forretningsførsel, bygningsforsikring (ikke innbo), fellesstrøm o.l.  Felleskostnader fordeles ut fra leilighetens størrelse, og foreslått sum for leilighetene finner du når du klikker på ønsket leilighet i boligvelgeren. Du kan også lese om dette under "dokumenter" - "utkast til budsjett" til hvert enkelt hus.


Har du fortsatt spørsmål? 

Kontakt en av våre aktive meglere.


Visuals by 3D Estate | Powered by Plyo | Alle visualiseringer er ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.