rolvsrud-arena

Kjøkken

Kjøkkenet er for mange hjertet i leiligheten- og hvor standard leveransen er av god kvalitet. HTH er valgt som leverandør, hvor sorte moderne kjøkken i serien One er standardleveranse. Benkeplaten leveres i 2 cm laminat i farge sandsten. Hvitevarer kan enten bestilles når man kjøper leilighet, eller som et tilvalg når tilvalgsprosessen pågår. For hus 1, 2 og 3 er tilvalgene nå avsluttet - og kunder kan selv kjøpe inn ønskede hvitevarer etter at man overtar leiligheten. Moderne kjøkkenkran fra Tapwell i krom overflate. Detaljer om kjøkken kan du lese om i prospekt.

1-stav parkett

Alle leiligheter leveres med 1-stav lys hvit eikeparkett med tilhørende gulvlister i lys eik. På bad leveres moderne fliser. Alle oppholdsrom og  bad leveres dessuten med gulvvarme. 

Utvendige kvaliteter

Utearealer skal ikke bare være fine å se på. De skal også være praktiske, legge til rette for sosial aktivitet og bidra til godt naboskap. I Rolvsrud Arena er derfor alle utvendige kvaliteter – private som felles – nøye gjennomtenkt. 

Miljøkvaliteter

Utbyggingsselskapet har registrert Rolvsrud Arena og har som ambisjon å miljøsertifisere bygget BREEAM-NOR Very Good. Her kan du lese mer om hvordan vi jobber for å bygge mer miljøvennlig.

Visuals by 3D Estate | Powered by Plyo | Alle visualiseringer er ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.