rolvsrud-arena

Kvaliteter
- les om gulv, kjøkken og andre kvaliteter i boligene

Kjøkken

HTH skal levere kvalitetskjøkken til prosjektet, og det er lagt opp til valgfrihet også her. Standardleveranse er Modell One som er fremstilt av en 1,9 cm tykk skapfront som er belagt med melamin i en sort trelook og med loddrett trestruktur. Moderne 2 cm laminat benkeplate i farge Sandsten. Kunde kan kostnadsfritt velge enten grå eller hvit front på kjøkken og med laminat benkeplater i lys trefarge eller grå. Om man ønsker integrerte hvitevarer kan dette enkelt bestilles i boligvelgeren, eller når tilvalgsprosess starter opp. Moderne kjøkkenkran fra Tapwell i krom overflate.

  • Moderne sort kjøkken fra HTH
  • 2 cm laminat benkeplate i farge sandsten fra HTH
  • Kjøkkenfronter i sort trelook fra HTH
  • Tapwell kjøkkenkran i krom

1-stav parkett

Alle leiligheter leveres med 1-stav lys hvit eikeparkett med gulvvarme. På bad leveres moderne fliser. Alle oppholdsrom og  bad leveres dessuten med gulvvarme - og det vil være en mulighet å bestille dette som et tilvalg på soverom og bod.

Miljøkvaliteter

Utbyggingsselskapet har registrert Rolvsrud Arena og har som ambisjon å miljøsertifisere bygget BREEAM-NOR Very Good. Her kan du lese mer om hvordan vi jobber for å bygge mer miljøvennlig.

Powered by Plyo | Alle visualiseringer er ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.